Το… déjà vu του Σάββα Παντελίδη απέναντι στον Παναθηναϊκό

Βγαλμένα από καρμπόν τα δύο φετινά παιχνίδια του Σάββα Παντελίδη, με Αστέρα και Άρη, απέναντι στον Παναθηναϊκό του Δώνη!

Η κάμερα έπιασε τον Σάββα Παντελίδη να κοιτάζει προς τον ουρανό τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός, στο 92’ του αγώνα, κέρδιζε πέναλτι απέναντι στην ομάδα του. Πέναλτι με το οποίο ο Χατζηγιοβάνης έγραψε το 1-1. Και πώς να μην το κάνει.

57 μέρες νωρίτερα, ο Παντελίδης βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική. Η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε προηγηθεί με 1-0, έχασε πολλές ευκαιρίες για το 2-0, χωρίς να τα καταφέρει. Έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό Διούδη. Και στο φινάλε πλήρωσε τις πολλές ευκαιρίες με γκολ από πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης το κέρδισε, ο Μακέντα διαμόρφωσε το 1-1.

Το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στην ίδια ομάδα, ο Παντελίδης είδε το ίδιο έργο σε επανάληψη. Ο Άρης προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς δίχως να τα κατάφερε.

Και σαν ένα παιχνίδι της μοίρας, η κατάληξη ήταν και πάλι η ίδια. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το… déjà vu που θα θυμάται για μια ζωή ο Σάββας Παντελίδης!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από