Δίχως Ιγκλέσιας η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ματίας Ιγκλέσιας κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/12, 17:15). Μέσα οι Σάλας, Μπελόκ και Χριστόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/12, 17:15) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Με το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής (07/12), ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων, στην οποία τελικά δεν συμπεριέλαβε τον Ματίας Ιγκλέσιας. Σε αυτήν επέστρεψαν οι Σάλας, Μπελόκ και Χριστόπουλος, ενώ έξω έμεινε ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει πετύχει δύο διαδοχικές νίκες, βλέποντας τις προσπάθειές της να καρποφορούν και ανεβαίνοντας στην 11η θέση της κατάταξης. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη 13η και μόλις στο -1 από τον Αστέρα, συνεπώς το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βαγέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Σάλας, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από