«Ο Φακούντο είναι θετικός για Ολυμπιακό»

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο Αργεντικός επιθετικός της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους. Η ίδια εφημερίδα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοντέρο της Σπόρτινγκ

Ο Αργεντίνος επιθετικός της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα είναι στη λίστα που έχουν καταρτίσει οι ερυθρόλευκοι για την ενίσχυση τους στην θέση του σέντερ φορ και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο 27χρονος επιθετικός είναι θετικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φακούντο Φερέιρα και ο 27χρονος στράικερ της Μπενφίκα και ο παίκτης είναι θετικός στην μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα. Ο Φακούντο γνωρίζει πως αυτή την στιγμή είναι η τέταρτη επιλογή του Βιτόρια σε ότι αφορά την επίθεση της Μπενφίκα και γι’ αυτό τον λόγο και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συζητήσει για το μέλλον του.

Είναι προφανές πως δεν θέλει να μείνει στην Μπενφίκα υπό αυτές τις συνθήκες και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως έχει η κατάσταση με την περίπτωση του Φακούντο και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Μια άλλη επιλογή για την ελληνική ομάδα είναι ο Φρέντι Μοντέρο, ο Κολομβιανός επιθετικός της Σπόρτινγκ, ο οποίος δεν είναι τόσο ακριβός όσο ο Φακούντο.

Σε ότι αφορά τον Φακούντο, ο Αργεντίνος επιθετικός παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Μπενφίκα και η πορτογαλική ομάδα έκανε μεγάλη επένδυση με την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του λήγει το 2022 και υπάρχει ρήτρα 45 εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από