Ξάνθη: Χωρίς Καμαρά απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο

Ο 26χρονος μέσος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστών απέναντι σε Παναθηναϊκό (16η) και Ατρόμητο (17η).

Τις υπηρεσίες του Κασά Καμαρά θα στερηθεί η Ξάνθη στα παιχνίδια που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, καθώς στον πρόσφατο αγώνα με τον Ολυμπιακό συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου θα χάσει δύο από τα επόμενα ματς των Ακριτών.

Ο Μίλαν Ράσταβατς αποφάσισε ο 26χρονος μέσος να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Πράσινους για την 16η αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τους Περιστεριώτες για την 17η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε δώσει χθες ο Σέρβος προπονητής. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του 1-1 της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή η Ξάνθη θα αγωνιστεί στη Ριζούπολη απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Ακρίτες μετά από 13 ματς να βρίσκονται στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από