Υπόθεση Τζήλου: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα τεσσάρων ατόμων

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου ρέφερι - Οι Αρχές προχωρούν στο «άνοιγμα» των τηλεφώνων τεσσάρων ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση στον διεθνή διαιτητή.

Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τεσσάρων ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου προχωρούν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikisports.blogspot.com, οι Αρχές προχωρούν «άνοιγμα» των κινητών, αλλά και των σταθερών τηλεφώνων δύο εκ των δραστών της επίθεσης στον διεθνή ρέφερι, ενός εξωδιοικητικού ποδοσφαιρικού παράγοντα, αλλά και ενός αντιπροέδρου ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρχές έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης του Θεσσαλού ρέφερι και μάλιστα έχουν ενδείξεις ότι ο 46χρονος που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο Polo, με το οποίοι οι τρεις δράστες ταξίδεψαν στην Λάρισα, είχε τηλεφωνικές επαφές τόσο με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και με τον εξωδιοικητικό παράγοντα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας έχει εκδώσει ήδη βούλευμα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 46χρονου, προκειμένου να ελεγχθεί με ποιους συνομίλησε ο Δ.Μ πριν ή μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από