Ο Μπεργκ, ο Μπονατίνι και οι άλλοι

Στα υπόψη υπάρχει και ο Τζον Γκουιντέτι της Αλαβές, ενώ έχουν χάσει έδαφος οι περιπτώσεις του Φακούντο Φερέιρα και του Ρόμπερτ Μπέριτς

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται στο εξωτερικό (Αγγλία) για να κλείσει τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ λένε ότι θέλουν να φέρουν τον καινούριο στράικερ στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα (14/1), αλλά έως τώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κάποιον παίκτη.

Από τους σέντερ φορ που βρίσκονται στις λίστες του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι αναζητείται παίκτης που δε θα πιάνει θέση ξένου στην ομάδα.

Το τελευταίο 24ωρο φάνηκε ότι ο Δικέφαλος ασχολήθηκε πιο ζεστά με τον Λέο Μπονατίνι (είναι Βραζιλιάνος αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο) της Γουλβς (γι’ αυτόν πήγε στην Αγγλία ο Μπράνκο), αλλά προχώρησε τις επαφές και με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ, της Αλ Αΐν αλλά και του Παναθηναϊκού. Ένας από τους δύο φαίνεται να είναι η επικρατέστερη επιλογή.

Στα υπόψη βρίσκεται και ο Τζον Γκουιντέτι της Αλαβές, με τον 27χρονο Σουηδό επιθετικό να θεωρείται πολύ καλή λύση.

Αυτοί που έχουν χάσει έδαφος για διάφορους λόγους είναι ο Φακούντο Φερέιρα (Μπενφίκα) και ο Ρόμπερτ Μπέριτς (Σεντ Ετιέν), αλλά και ο Κλαούντιου Κεσέρου (Λουντογκόρετς).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από