Κάτσε σε Χατζηγιοβάνη: «Θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα» (pic)

Ο Έργκους Κάτσε προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη μέσω Instagram.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 στο ΟΑΚΑ με τη Ξάνθη, χάρη σε πέναλτι που πέτυχε ο Κάστρο στις καθυστερήσεις του ματς. Οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του πέναλτι, ενώ μετά το τέλος του ματς ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξέσπασε σε κλάματα για την ευκαιρία που έχασε το τριφύλλι να πάρει τη νίκη.

Μετά το τέλος το ματς ο Έργκους Κάτσε ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από τη φάση με το δοκάρι που είχε ο ίδιος και ο Χατζηγιοβάνης σχολίασε σε αυτή «παιχτάρα». Ο Αλβανός μέσος προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό του συμπαίκτη του μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη απάντησε στο σχόλιο του θέλοντας να τον ενθαρρύνει, λέγοντας μάλιστα πως ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είναι ότι καλύτερο υπάρχει με διαφορά στην ηλικία του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κάτσε στο σχόλιο: «Αδερφέ μου, την άλλη φορά θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα. Είσαι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ηλικία σου. Μαθήματα είναι αυτά».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από