Μπράνκο και… Ακπομ φέρνουν Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος είναι πρώτο φαβορί για τον Βραζιλιάνο σύμφωνα και με Βρετανό ρεπόρτερ της Γουλβς, ενώ η εμφάνιση του Ακπομ «κόβει» τον Μπεργκ.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα κλείσει το θέμα του επιθετικού για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φαίνεται ότι θα είναι Λέο Μπονατίνι της Γουλβς.

Τις τελευταίες μέρες ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο είχε κερδίσει έδαφος έναντι του Μπεργκ και ο Δικέφαλος οδεύει προς δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς.

Ο Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που ήθελε εξ αρχής τον Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ και η καλή παρουσία του Άκπομ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης βοήθησε για να γύρει η πλάστιγγα ακόμη περισσότερο υπέρ του έναντι του Μπεργκ, καθώς ο Άγγλος έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις μέχρι να προσαρμοστεί (εφόσον έρθει) ο Βραζιλιάνος.

Επίσης στα υπέρ του Μπονατίνι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν και την ηλικία του και ότι μπορεί να αποτελέσει επένδυση και για το μέλλον, ενώ ο Μπεργκ στα 33 του θα έρχονταν στον Δικέφαλο πιθανότατα για το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Πριν λίγη ώρα, ο Βρετανός δημοσιογράφος της Γουλβς, Τιμ Σπάιερς έγραψε στο twitter ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

https://twitter.com/tim_spiers_Star/status/1084890021377855489

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από