«Ο Μίσιτς χρειάζεται 2-3 μήνες και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί περιμένει»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ατζέντης του Μαρίν Λέοβατς, Μπόσκο Μπάλαμπαν, τόνισε ότι ο Μίσιτς θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να βρει ρυθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα παίκτη για να καλύψει το κενό του Βέρνμπλουμ.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον, προκειμένου ο Γιόζιπ Μίσιτς να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Κροάτη μέσο, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και ατζέντης του Μαρίν Λέοβατς, Μπόσκο Μπάλαμπαν, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο 24χρονος μέσος θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να βρει ρυθμό, καθώς δεν αγωνιζόταν στα παιχνίδια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς χρειάζεται άμεσα λύσεις, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Μίσιτς και αν μπορεί ο Κροάτης μέσος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει καλή τεχνική, είναι ένας παίκτης box to box, μου άρεσε όπως έπαιζε στη Ριέκα. Δεν ξέρω πως έπαιζε τώρα στη Σπόρτινγκ, όταν ήταν στην Κροατία έπαιζε σε υψηλό επίπεδο και αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για αυτόν. Είναι κλασσικό 8αρι, που οργανώνει το παιχνίδι, δεν είναι αμυντικός μέσος. Για μένα το πρόβλημα είναι πως ο Μίσιτς δεν έπαιζε στη Σπόρτινγκ, γιατί θα χρειαστεί 2-3 μήνες για να βρει τον ρυθμό του και ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια ομάδα που θα περιμένει να βρεις τον ρυθμό σου γιατί παλεύει για το πρωτάθλημα και τον χρειάζεται άμεσα. Πρέπει να μάθει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής».

Για τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Μπράνκο: «Ξέρω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά στη Χάιντουκ, μου άρεσε ο τρόπος που δούλευε εκεί. Στο τέλος όμως η διοίκηση πήρε ηλίθιες αποφάσεις, έδιωξε τον Μπράνκο, τον προπονητή και άλλα στελέχη και τώρα είναι στην 6η θέση και είναι εκτός Ευρώπης. Ο Μπράνκο ξέρει να φέρνει φτηνούς παίκτες και από αυτούς να βγάζει χρήματα η ομάδα. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία στη Χάιντουκ και μπορεί να το κάνει και στον ΠΑΟΚ. Τώρα πήρε ένα καλό παίκτη (σ.σ. Μίσιτς) και ίσως σε 1-2 χρόνια να μπορέσει να τον πουλήσει».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ που το διεκδικεί: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ κατάσταση, έχει τη δυνατότητα να τερματίσει πρώτος αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από