Παπαδόπουλος: «O Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια, προβάδισμα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε πως η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη ενώ έχρισε απόλυτο φαβορί στην κούρσα του τίτλου, τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν κρύφτηκε και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια τον Αστέρα ενώ έχρισε μεγάλο φαβορί για τον τίτλο τον ΠΑΟΚ, λόγω της διαφοράς που ήδη έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ του Αστέρα στην κάμερα της Nova: «Πάντα μετρά η ποιότητα των παικτών για να νικήσει μια ομάδα. Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι και για αυτό στεναχωριέμαι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Εκτός του σουτ του Κυριακόπουλου, δεν είχαμε κλασικές ευκιρίες. Είχαμε και κάποιες απουσίες βασικών αλλά και κούραση από συνεχόμενα παιχνίδια, χωρίς το βάθος του ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός.

Αν θέλουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα, πρέπει να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Απόλλωνα. Ο Κυριακόπουλος είναι ποιοτικός παίκτης και νέος σε ηλικία. Τις αρετές του μπορεί να τις βγάλει καλύτερα σαν αριστερό μπακ.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω της διαφοράς του. Από εκεί και πέρα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πολύ καλές ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει προβάδισμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από