Ψηφίστε τον MVP της 15ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 15ης αγωνιστικής μέσω της σχετικής ψηφοφορίας που διενεργεί.

Ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς μπορείτε να ψηφίσετε τον κορυφαίο παίκτη μέσω της ψηφοφορίας που ετοίμασε to10.gr. Κώστας Φορτούνης Εζεκίελ Πόνσε, Τσούμπα Ακπόμ, Ματέο Γκαρσία και Γιάννης Μπουζούκης η 5άδα που επιλέξαμε.

Κώστας Φορτούνης
Στο 4-0 επί της ΑΕΛ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Το χατ τρικ που σημείωσε τα λέει όλα, σε μια γενικότερα αρχοντική παρουσία που έκανε ολόκληρο τον Ολυμπιακό να αποδώσει πολύ καλά και να προσφέρει θέαμα..

Εζεκίελ Πόνσε
Ο Αργεντινός φορ έχει εξελιχθεί στον… μόνιμο σκόρερ της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στο 1-0 επί του Λεβαδειακού  Στο 24’ ήταν εκεί που έπρεπε με κεφαλιά για το 1-0, ενώ στο 4’ έχασε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 27’ έχασε τετ α τετ από πλάγια, ενώ στο 69’ είχε μια κεφαλιά άουτ.

Ματέο Γκαρσία
Ο Αργεντινός εξτρέμ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από πολύ καιρό οδηγώντας τον Αρη σε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην Ξάνθη. Πέτυχε γκολ κλάσης στην κίνηση μετά από «ριμπάουντ» ενώ είχε και δοκάρι σε ένα εξαιρετικό σουτ στο δεύτερο μέρος.

Τσούμπα Ακπόμ
Ο Άγγλος ήταν πολύ καλός στο 2-1 του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μέσα στις φάσεις, πίεσε, κέρδισε μονομαχίες και από δικό του κλέψιμο κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι ασπρόμαυροι. Στα συν και ότι κέρδισε και δεύτερο πέναλτι έστω κι αν ίδιος δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ.

Γιάννης Μπουζούκης
Πέτυχε το γκολ που χάρισε μια υπερπολίτιμη νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού. Ο νεαρός ήταν μαχητικός και είχε τρία κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε μέσο και επιθετικό της ομάδας των πράσινων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από