Αβραάμ: «Όλα θα κριθούν από την απόδοσή μας»

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι της Τούμπας και όλα θα κριθούν από την δική τους απόδοση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ (19:30) για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ψάχνει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη του τίτλου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε ότι όλα θα κριθούν από την απόδοση του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα και ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών για την υποδοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα πραγματικό ντέρμπι. Όλα θα κριθούν από την απόδοση της ομάδας μας. Εάν επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλουμε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Ηταν ένα όνειρο ζωής. Ηταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που επέστρεψαν σε αυτή την ομάδα που αγαπήθηκα και αγάπησα τόσο πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στον πρόεδρο», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από