Ατρόμητος: Χωρίς Μάντσον στα Γιάννενα

Ο έμπειρος χαφ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάντσον, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι, είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Ο Αυστριακός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου χαφ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι μακροχρόνια τραυματίες Μούγιακιτς και Ουγκράι.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Βασιλακάκη, Κιβρακίδη, Ούμπιδες, Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Κουλούρη, Θεοδωράκη, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κόρτ, Κατράνη και Στρούγγη.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε την αποστολή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από