Στην TotW του FIFA 19 ο Βιερίνια (pic)

Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο, είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην 18αδα της εβδομάδας για το FIFA 19.

Άλλη μια διάκριση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια με αφορμή το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, εκτός από την υποψηφιότητα που βάζει για το καλύτερο τέρμα της χρονιάς στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βρέθηκε και στο Totw του FIFA 19.

Το γνωστό video game παιχνίδι που έχει κατακτήσει όλη την υφήλιο κάθε βδομάδα επιλέγει μια 18αδα με τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στην εβδομάδα είτε σε εγχώρια πρωταθλήματα είτε σε ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Αυτή την εβδομάδα στην TotW του FIFA 19 βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μαζί με τους Ντι Μαρία, Λουίς Αλμπέρτο και άλλους γνωστούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες.

Guess who’s made it to @EASPORTSFIFA Team of the Week? Yes, our captain and #TheLeader Andre Vieirinha. You can find his upgraded card in FUT packs until next Wednesday #PAOK #TheFutureIsHere pic.twitter.com/MpWos2MqBj

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) March 20, 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από