Υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς! (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανάρτησε στα social media τη φωτογραφία που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει «κόψει» τα περισσότερα εισιτήρια στο φετινό πρωτάθλημα και υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών!

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε παιχνίδι που γίνεται στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στέκονται πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και τη στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ακόμα και τη φετινή σεζόν, στην οποία ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών γέμιζαν σε κάθε παιχνίδι το φαληρικό στάδιο και στήριζαν έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κόψει τα περισσότερα εισιτήρια στην Σούπερ Λίγκα. Όπως διαβάσατε χθες από το 10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έκοψαν 316.095 εισιτήρια και βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ, παρότι οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι δεύτερος με 253.583.

Ο Ολυμπιακός όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω στοιχεία, είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά, παίκτες και κόσμος, συνεχίζουν με στόχο να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή. Ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Τρίτης με ανάρτησή του στα social media υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό τον πίνακα με τα εισιτήρια και συνόδευσε τη φωτογραφία με το παρακάτω μήνυμα: «Καραϊσκάκη. Περήφανος για το σπίτι μας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από