Πρώτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός, 2ος ο ΠΑΟΚ

Πρώτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός, 2ος ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός σε μια χρονιά που δεν θα προσθέσει στο παλμαρέ του, κάποιο τρόπαιο, έκοψε 316.095 εισιτήρια και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ παρότι οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος τρεις δεκαετίες μετά, έχει είναι δεύτερος, με 253.583.

Στον τελευταίο χορό του Ολυμπιακού μπροστά στο «κοινό» του, στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, στις κερκίδες του Γεώργιος Καραϊσκάκης βρέθηκαν 27.614 ψυχές. Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, σε μια χρονιά που οι στόχοι δεν υλοποιήθηκαν, ο κόσμος των Πειραιωτών έδειξε, ξανά, έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα.

Όπως κόντρα στον Ατρόμητο. Έτσι και με αντίπαλο τους Ακρίτες οι οπαδοί των Ερυθρόλευκων ήταν εκεί. Δίνοντας βροντερό παρών. Οι κερκίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν για μια ακόμα φορά γεμάτες. Γιατί ο πύρινος λαός των Πειραιωτών ξέρει να αναγνωρίζει…

Να αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται από πέρυσι. Το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο της ομάδας του Μαρτίνς. Το πείσμα για επιστροφή στην κορυφή. Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Μετά και τα 27.614 εισιτήρια με αντίπαλο την ομάδα της Θράκης, οι Πειραιώτες έφτασαν συνολικά τα 316.095, στα 15 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, με μέσο όρο 21.073!

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ που οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 35 ολόκληρα χρόνια μετά, είναι δεύτερος στην εν λόγω λίστα με συνολικά 253.583 εισιτήρια σε 14 εντός έδρας παιχνίδια στην Τούμπα και με μέσο όρο 18.113!

Οι Ασπρόμαυροι μπορεί να έχουν ένα ακόμη εντός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, αλλά ακόμα και με sold out, δεν πρόκειται να ξεπεράσουν σε εισιτήρια τον Ολυμπιακό και φυσικά ούτε τον μέσο όρο του.

Το δίχως άλλο, ο κόσμος των Ερυθρόλευκων, έφερε στην ομάδα μια πρωτιά, η σημασία/ αξία της οποίας δεν μπορεί να συγκριθεί με τίτλους. Κι αυτό που αλλάζει το ειδικό της βάρος, είναι το γεγονός ότι οι παραπάνω αριθμοί ήρθαν σε μια σεζόν που όλοι οι στόχοι χάθηκαν κατ’ ουσίαν τον Μάρτιο.

Για να καταλάβει κανείς πόσο εντυπωσιακό είναι το εν λόγω επίτευγμα, μπορεί να συγκρίνει με τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας….

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ είναι τρίτη, και έχει κόψει 118.521 εισιτήρια με μέσο όρο 9.877. Δηλαδή είναι πίσω και από τον Άρη ο οποίος έχει κόψει 126.926 (έχοντας ωστόσο  χειρότερο μέσο όρο – 9.066).

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 5η θέση με 88.835 εισιτήρια και μέσο όρο 8.076.

Ενώ στην έκτη θέση της λίστας βρίσκει κανείς τον ΟΦΗ με συνολικά 49.008 εισιτήρια και μέσο όρο 3.501.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ