Υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ο Ζίφκοβιτς

Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Δικέφαλο του βορρά.

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς, με τον 30χρονο τερματοφύλακα να έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του βορρά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πορτιέρο της Ξάνθης φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες με τον ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι και μετά θα ανήκει στους Θεσσαλονικείς.

Πλέον απομένει μόνο το τυπικό κομμάτι για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, με τον Σέρβο γκολκίπερ να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζίφκοβιτς έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επέλεξε τον γκολκίπερ της Ξάνθης για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ πριν μερικές μέρες είπε «αντίο» στην Ξάνθη με μήνυμα του στα social media.

Ο Ζίφκοβιτς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γλύκου του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει, ενώ πιθανότατα και ο Ροντρίγκο Ρέι θα αποχωρήσει, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ο Σέρβος κίπερ στα τρία χρόνια που παρέμεινε στην Ξάνθη, αγωνίστηκε συνολικά σε 102 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον Δικέφαλο του βορρά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από