Είπε «αντίο» στην Ξάνθη και κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς!

Είπε «αντίο» στην Ξάνθη και κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς!

Ο Σέρβος τερματοφύλακας με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε την Ξάνθη, με τον ΠΑΟΚ να ακούγεται έντονα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν το τελευταίο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος λίγο μετά το τέλος του αγώνα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τερματοφύλακας έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ξάνθη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε. Θα ήθελα να πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου να μην σας απογοήτευσα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου στο γήπεδο της Ξάνθης. Θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

O 30χρονος πορτιέρο στα τρία χρόνια που παρέμεινε στην Ξάνθη, αγωνίστηκε συνολικά σε 102 παιχνίδια. Πλέον, η επόμενη σεζόν θα τον βρει άλλη ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να ακούγεται έντονα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολύ καλή άποψη για τον έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό τη νέα χρονιά να αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ