Θέλει τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών για την επόμενη χρονιά, με την μεταγραφή ενός κεντρικού μέσου να αποτελεί προτεραιότητα για τον Έλληνα τεχνικό.

H αγωνιστική σεζόν για τον Παναθηναϊκό φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με το τριφύλλι να σχεδιάζει το πλάνο του για την επόμενη χρόνια. Ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα λογαριάζονται για την βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να αποκτηθεί ένας κεντρικός μέσος, τον οποίο προορίζει για το βασικό σχήμα, με την συγκεκριμένη μεταγραφή να είναι προτεραιότητα για τους Πράσινους, λόγω της μαζικής αποχώρησης παικτών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση.

Συν τοις άλλοις ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ παράλληλα και για την προσθήκη ενός επιθετικού, ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα. Τέλος, οι Πράσινοι αναζητούν και έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο οποίος θα προορίζεται για το βασικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει βάλει στο μπλοκάκι του ήδη διάφορες περιπτώσεις παικτών για τις παραπάνω θέσεις και έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Δώνη για να λάβουν μαζί τις οριστικές αποφάσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από