Μένει στον Παναθηναϊκό ο Θεοχάρης

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γιώργο Δώνη και τον Παναθηναϊκό και θα μείνει και τη νέα σεζόν στο τριφύλλι.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των πράσινων ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας στη χθεσινή νίκη με 4-0 επί των Αγρινιωτών και όπως όλα δείχνουν η εμφάνιση του, αλλά και η πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις θα τον κρατήσουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Θεοχάρης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όμως ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί την παραμονή του. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο 21χρονος μεσοαμυντικός φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Νίκο Νταμπίζα για νέο συμβόλαιο και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Γενικότερα πέρα από την υπόθεση του Θεοχάρη πάντως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει συνάντηση αυτή τη βδομάδα με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον προγραμματισμό, τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν και τις ανανεώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από