Α. Βασιλόπουλος στο One Channel: Ο Μελισσανίδης προσπάθησε να μας συκοφαντήσει λόγω του γηπέδου

Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας μιλά για την Αγιά Σοφιά και την ΑΕΚ.

«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να μας συκοφαντήσει προκειμένου να απαξιώσει τις θέσεις μας συνολικά για την πόλη» ισχυρίστηκε, μιλώντας στην εκπομπή One Talk, ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Αρης Βασιλόπουλος.

Όπως είπε «τώρα στηρίζει τον κ. Βούρο. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη του ανακοίνωση καθόδου ως υποψηφίου στις εκλογές έγινε μέσα από τα κιτρινόμαυρα μέσα». Μάλιστα, μίλησε για συναντήσεις που έγιναν σε συγκεκριμένα στέκια της πόλης, παρουσία του κ. Μελισσανίδη, προκειμένου να στηριχτεί αυτός ο συνδυασμός.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, ο Δήμος συγκρούστηκε με την κυβέρνηση στο θέμα του γηπέδου, όπου η δεύτερη μεταξύ άλλων στήριξε το εγχείρημα αυτό για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Στο θέμα του γηπέδου η κυβέρνηση στήριξε συνολικά όλο αυτό το εγχείρημα για την ψήφο των οπαδών της ΑΕΚ. Μιλώντας δε για το αν ο Δήμος έχει πετύχει αυτά που ήθελε στο θέμα του γηπέδου, είπε πως «με βάση τον αρχικό σχεδιασμό δεν έγιναν όσα διεκδικήσαμε, όμως καταφέραμε κάποια πράγματα για να ενταχθεί ομαλά στη ζωή της πόλης».

Δείτε όλο το βίντεο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από