Σύμμαχος του Άρη ο Ρόουζ

Πως χειρίζονται το θέμα με τη Λοριάν οι κιτρινόμαυροι και ο ποδοσφαιριστής.

Ο Άρης θέλει τον Λίντσεϊ Ρόουζ και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ του και αυτό το γνωρίζει ο Γάλλος αμυντικός. Το κρίσιμο όμως για την παραμονή του δεν είναι αν υπάρχει η κοινή βούληση για συνέχιση της συνεργασίας αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος.

Ο Ρόουζ έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Λοριάν. Η Γαλλική ομάδα έθεσε ως πήχη απόκτησής του τις 350 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ο Άρης ενημέρωσε ότι δεν σκοπεύει να καταβάλει.

Οι λόγοι είναι οι εξής: Πρώτον γιατί έχει αξιολογηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι η Λοριάν αν δεν τον παραχωρήσει δεν σκοπεύει να του δώσει ξανά θέση στο ρόστερ της. «Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα αναζητούσε ομάδα να τον δώσει στα μέσα της περιόδου», λένε.

Αυτό στο οποίο ποντάρουν οι Θεσσαλονικείς είναι το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο παίκτης, σε περίπτωση μη ύπαρξης ενδιαφέροντος άλλου κλαμπ να αγοράσει τα δικαιώματά του και στη συνέχεια σύναψη μιας συμφωνίας μαζί του ως ελεύθερου παίκτη.

Στα οικονομικά, αν υποτεθεί ότι θα γίνει μια επόμενη συζήτηση σχετικά, ο Άρης δεν θα προσφέρει παρά μόνο λίγα χρήματα στη Λοριάν κι αυτό για να κερδίσει χρόνο εφόσον κριθεί μέσα και από την έρευνα που γίνεται ότι είναι η καλύτερη από τις διαθέσιμες λύσεις.

Κι αυτό γιατί είναι προφανές ότι με 350 χιλιάδες συν την αμοιβή του παίκτη για ένα συμβόλαιο δύο ετών το τελικό κόστος για τον δεύτερο στόπερ της ομάδας θα υπερβαίνει κατά πολύ αυτό του παίκτη που θεωρείται πρώτος.

Ο ίδιος ο Ρόουζ, έχει τη διάθεση να πιέσει με τις δυνάμεις που διαθέτει τη νυν ομάδα του. Θέλει να μείνει, είναι ικανοποιημένος και σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή στη Θεσσαλονίκη και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει το συνδυασμό του ότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τη νυν ομάδα και τη δυνατότητα που έχει βάσει συμβολαίου να υπογράψει οπουδήποτε τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από