Ολυμπιακός: «Έσπασε τα κοντέρ» ο Ζότα Σίλβα…

Ολυμπιακός: «Έσπασε τα κοντέρ» ο Ζότα Σίλβα…

Το… ρεκόρ του Ζότα Σίλβα που δεν «μάσησε» από την θλάση στην Ολλανδία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ήταν ένα από τα στοιχεία που στοίχισαν πολύ στον Ολυμπιακό στην ρεβάνς της Ολλανδίας με την Ναϊμέγκεν και τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζότα Σίλβα ήταν από τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας και η αποχώρηση του στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν πλήγμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που υπέστη θλάση και η λογική έλεγε πως θα τον δούμε ξανά σε δράση στην Τρίπολη, στην 2η αγωνιστική, λογικά την Κυριακή 30 Αυγούστου (σ.σ. αφού ακόμη περιμένουμε επίσημα το πρόγραμμα από την Λίγκα) κόντρα στον Αστέρα.

Ο Ζότα Σίλβα όμως κατάφερε να… σπάσει τα κοντέρ και με την σκληρή δουλειά που έκανε στο κομμάτι της αποθεραπείας του μπόρεσε να φωνάξει παρών στην σημερινή προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (9.30μμ).

Ο Βάσκος τεχνικός που πλέον εφόσον πάνε όλα καλά και στην αυριανή, τελευταία πριν το ματς προπόνηση, θα μπορέσει να έχει και τον Ζότα Σίλβα στη διάθεσή του ως μια πολύ καλή μεσοεπιθετική επιλογή, λογικά προερχόμενη από τον πάγκο. Ο Πορτογάλος που έτσι και αλλιώς στα πλάνα του «Μέντι» προορίζεται και για επιθετική λύση, πίσω από τον Ελ Κααμπί και τον Γκονζάλες που έρχεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα.

Με την επιστροφή του Πορτογάλου άσου στις προπονήσεις ο Μεντιλίμπαρ έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους σε ένα διάστημα που οι παρουσίες στον Ρέντη αλλάζουν καθημερινά με αφίξεις, όπως είχαμε στην εβδομάδα αυτή με τους Φρόιλερ, Τικνιζιάν αλλά και αποχωρήσεις (Μαφέο, Ταρέμι).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ