Θετικός για Βέλεθ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βλέπει με κακό μάτι την απόκτηση του Φραν Βέλεθ, του κεντρικού αμυντικού του Άρη που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στη Superleague.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού τρέχει, με τους ερυθρόλευκους να χρειάζονται σημαντική ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού και να προσανατολίζονται στην απόκτηση δύο παικτών.

Τα ονόματα των Μολέντο, Ματιέ και Σκρτελ όπως είναι λογικό τραβούν τα βλέμματα, όμως ο Ολυμπιακός κοιτάζει και παίκτες ικανούς να δώσουν λύσεις, αλλά έχουν πιο χαμηλό… προφίλ. Μια πολύ καλή περίπτωση είναι ο Φραν Βέλεθ του Άρη. Ο 27χρονος ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την Βίσλα Κρακοβίας και ήταν βασικός στη χρονιά επανόδου του Άρη στη Superleague έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ στα 23 ματς που έλαβε μέρος.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο Μαρτίνς είναι θετικός στην απόκτησή του. Μάλιστα οι επαφές των δύο ομάδων φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να δίνει ένα ποσό κοντά στις 750 χιλιάδες ευρώ και τον Άρη να αξιώνει τα διπλά, δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 1.5 εκατ ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από