«Θέλει βόμβα με Ολιβέιρα η Τραμπζονσπόρ»

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας θέλει να πάρει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Σήμερα (29/5) το πρωί η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ανέφερε ότι η Πόρτο υπολογίζει σε πρώτη φάση τον Σέρτζιο Ολιβέιρα για το ρόστερ της, για την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Πορτογάλο χαφ, που είχε ρήτρα 12 εκ. ευρώ.

Για τον Ολιβέιρα πάντως φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και η Τραμπζονσπόρ και μάλιστα δημοσίευμα του σάιτ «karadenizdesonnokta.com.tr» επισημαίνει ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει στην μεταγραφική ατζέντα του το όνομα του Πορτογάλου.

Το άρθρο έχει τίτλο: «Βόμβα με Ολιβέιρα η Τραμπζονσπόρ» και σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό της ρήτρας του Πορτογάλου, που έχει οριστεί στα 12 εκ. ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει πρόσφατα να αποκτήσει τον Ολιβέιρα με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Είχε προτείνει στην Πόρτο να αγοράσει το 50% του παίκτη με 5.000.000 €. Προοπτική που οι «Δράκοι» είχαν απορρίψει ασυζητητί. Ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον παραχωρούν εάν δεν λάβουν το ποσό της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από