Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπρούνο, εξελίξεις με Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο θα έρθει στη χώρα μας, πιθανότατα για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που είχε παγώσει εδώ και αρκετές μέρες.

Ο Ολυμπιακός είχε κυνηγήσει την περίπτωση του Μπρούνο πριν μερικές βδομάδες με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου που ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης ήθελε, αλλά η ομάδα του, Λασκ Λιντς δεν ήταν πρόθυμη να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα και είχε υπέρογκες απαιτήσεις. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν «πάγωσαν» την υπόθεση και η μετακίνηση του Μπρούνο δεν προχωρούσε.

Πλέον όμως φαίνεται ότι μπαίνει σε μια σειρά η μεταγραφή, καθώς ο Μπρούνο σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά τις διακοπές του στη Βραζιλία. Ο μεσοεπιθετικός της αυστριακής ομάδας λέγεται πως θα έρθει στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του φέρεται να είναι στην τελική της ευθεία, αφού ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Εφόσον αυτό έχει συμβεί πολύ δύσκολα η ομάδα του να κάμψει τόσο μεγάλη αντίσταση και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, οπότε αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από