«Κίνηση της Φενέρμπαχτσε για τον… Έλληνα Μπενζεμά»

Οι αναφορές της τουρκικής εφημερίδας Fanatik για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Είναι γνωστό ότι ο Ευθύμης Κουλούρης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού με τα 25 γκολ που έβαλε τη σεζόν που πέρασε, αγωνιζόμενος στον Ατρόμητο. Η ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της Super League (με 19 τέρματα) ήταν ένα σημαντικό μετάλλιο για τον 23χρονο επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πριν λίγες μέρες πρόταση της Τουλούζ για τον Διεθνή Έλληνα στράικερ, η οποία (όπως ανέφερε το «France Football») ήταν ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της «fanatik».

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η «Φενέρ» μπορεί να κάνει την έκπληξη και να αποκτήσει τον Ευθύμη Κουλούρη, που είναι γνωστός ως ο… «Έλληνας Μπενζεμά» όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, ο οποίος αναφέρεται στα 25 φετινά επίσημα γκολ που πέτυχε στον Ατρόμητο.

Ακόμη δημοσίευμα σημειώνει: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει χρήματα παραχωρώντας τον ποδοσφαιριστή και η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις υποψήφιες ομάδες για τον Ευθύμη Κουλούρη, που ίσως πωλείται με ένα ποσό μεταξύ 2,5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ».

Η εκτίμηση των Τούρκων για το ποσό πώλησης του Κουλούρη είναι λανθασμένη, καθώς ο ΠΑΟΚ απάντησε ήδη αρνητικά σε πρόταση 3 εκ. ευρώ της Τουλούζ για τον παίκτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από