Η φάση του τραυματισμού του Φορτούνη (vid)

Δείτε τη φάση στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος στο φιλικό με το Αμβούργο.

Σοκ προκάλεσε στον Ολυμπιακό η είδηση ότι ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών τραυματίστηκε στο φιλικό με το Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα έδειξαν – δυστυχώς – ότι έχει υποστεί χοντρή ζημιά. Το ρολόι για τον Ελληνα χαφ σταμάτησε στο 65ο λεπτό του αγώνα με την γερμανική ομάδα, όταν δέχθηκε ένα μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το δεξί του γόνατο, με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο να τρέχει αμέσως στο σημείο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε αλλαγή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαθιστά με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ένα φιλικό που αποδείχθηκε μοιραίο για τον Φορτούνη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από