Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης

Σοκ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο φιλικό με το Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Φορτούνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με το Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί χοντρή ζημιά, η οποία θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τη γερμανική ομάδα, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου χτύπησε και αποχώρησε άρον άρον από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αυστρία στην Αθήνα, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον αρχηγό των Πειραιωτών, η οποία προκάλεσε σοκ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς χάνει τον καλύτερό του παίκτη πριν καν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη να προκαλεί κατήφεια, στεναχώρια και προβληματισμό στο μεγάλο λιμάνι.

Τις επόμενες ημέρες ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η περίοδος αποθεραπείας για έναν τέτοιο τραυματισμό είναι περίπου έξι μήνες. Ο Φορτούνης μετά το χειρουργείο θα ξεκινήσει τη δύσκολη προσπάθεια της επιστροφής, με στόχο να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ