ΑΕΚ: Γλύτωσε τα χειρότερα με Ολιβέιρα

Πως το Σάββατο ο Νέλσον Ολιβέιρα έδινε την εντύπωση ότι δεν έχει πειστεί για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες στο παρά πέντε της σέντρας με το Βόλο την αγορά του Νέλσον Ολιβέιρα. Και για τα κυβικά της έδωσε πολλά. Ένα εκατομμύριο ευρώ στην Νόριτς και στον παίκτη το μεγαλύτερο συμβόλαιο της κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα χρήματα δεν έπεισαν τόσο τον Πορτογάλο επιθετικό που αφήνει τα γήπεδα της Βρετανίας για αυτά στην χώρα μας.

Την Παρασκευή βράδυ έφτασε στα μέρη μας ο Ολιβέιρα, αλλά δίχως τις καλύτερες των προθέσεων. Αρκετά επιφυλακτικός στις συνομιλίες του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και το κυριότερο. Χωρίς την γυναίκα του μαζί, που τελικά αυτή ήθελε να φύγει από την Βρετανία. Δεν έδειχνε ότι έχει πειστεί για την απόφαση του ο παίκτης. Παρότι υπήρχε μια πρώτη συμφωνία στα βασικά σημεία του συμβολαίου του, μαζί με τους μάνατζερ του συζήτησαν αρκετά για τις λεπτομέρειες του deal.

Έτσι το Σάββατο δεν υπήρχε η σιγουριά ότι ο Ολιβέιρα θα γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ 100%. Και αυτό το έβγαζε η στάση του ίδιου του παίκτη. Σοβαρό προφίλ, κυνικός σε απόλυτο βαθμό. Τελικά λίγο πριν ξεκινήσει το φιλικό στο ΟΑΚΑ έδωσαν τα χέρια σε όλα, έπεσαν οι υπογραφές και ήρθε η ανακοίνωση. Και μετά πήγε στο γήπεδο ο Πορτογάλος μαζί με τα υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου που τον περίμεναν και ένιωθαν ανακουφισμένοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από