Το πλάνο Κωστένογλου ενόψει Παναιτωλικού και η Τραμπζονσπόρ

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει αποφασίσει για 2-3 πρόσωπα στην 11αδα για το ματς με τον Παναιτωλικό, όμως είναι δεδομένο ότι θα παρατάξει την ομάδα του με συνταγή Τραπεζούντας.

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Νίκος Κωστένογλου φαίνεται ότι θα πάει σε συνταγή Τραμπζονσπορ.

Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του Αγρινίου, γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας του και για αυτό θα επαναφέρει το 3-5-2 που είχε χρησιμοποιηθεί στην Τραπεζούντα, αλλά και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ο Κωστένογλου δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στα πρόσωπα, αλλά τακτικα θα ακολουθήσει δεδομένα το σχήμα με τρεις στόπερ.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρκας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακακή.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γαλανόπουλος έχει προβάδισμα λόγω της καλής του εμφάνισης στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς, όμως θέση διεκδικεί και ο Κρίστισιτς, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Λαμία. Επίσης στην 11άδα θα επιστρέψει ο Παουλίνιο, με τον Λόπες στα δεξιά, καθώς και ο Μάνταλος, ενώ ο Σιμόες θα κρατήσει τη μία θέση στα αμυντικά χαφ. Τέλος στην επίθεση ο Λιβάγια είναι ο σίγουρος και παίζεται μια θέση για τους Αλμπάνη ή Γιακουμάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από