Ο Γιώργος Σαββίδης τρολάρει τον Μελισσανίδη με… Ιβάν! (pic)

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ ανέβασε μια φωτογραφία από την είσοδο του Ιβάν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τρόλαρε την ΑΕΚ για όσα ισχυρίστηκε ο Δημητριάδης ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, για την εισβολή του Δ. Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο πρόσφατο ντέρμπι.

«Δεν κατάλαβε ο Μελισσανίδης ότι μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών», υποστήριξε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ως μάρτυρας, για την εισβολή του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του πρόσφατου ντέρμπι της Ενωσης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα λόγια του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα έδωσαν… έμπνευση στον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης με ανάρτησή του στα social media σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα υποστήριξε ο Δημητριάδης ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ, τρόλαρε την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη, στην οποία υπάρχει ένα συννεφάκι που γράφει: «Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα πως ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Είδα κάμερα και νόμιζα ήταν studio του Open».

Με τη φωτογραφία του πατέρα του από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο περίφημο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρόλαρε τους Κιτρινόμαυρους και τα όσα υποστήριξαν στην πειθαρχική επιτροπή για την εισβολή του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από