Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις Χατζηγιοβάνη-Παναθηναϊκού

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την υπογραφή νέου συμβολαίου «κολλάνε» για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ώστε να κλείσει αυτό το… σίριαλ που ταλαιπωρεί το τριφύλλι από τις αρχές του καλοκαιριού.

Όπως μάλιστα αναφέρει η Πράσινη, ο λόγος που δεν προχωρούν οι συζητήσεις είναι συγκεκριμένος και αφορά την ρήτρα αποδέσμευσης του νέου συμβολαίου που καλείται να υπογράψει ο νεαρός εξτρέμ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αξιώνει μια ρήτρα της τάξεως των 1.5 εκατ. ευρώ, όσα ζητούσαν και οι πράσινοι το καλοκαίρι για να παραχωρήσουν τον Χατζηγιοβάνη. Ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας έχει πάγια τακτική να μην βάζει ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών ώστε να μην δεσμεύεται ο σύλλογος.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αφού αν το προσπεράσουν, το οικονομικό πλέον δεν θα αποτελέσει πρόβλημα με τον Χατζηγιοβάνη να είναι βρίσκεται πλέον κοντά στα οικονομικά με το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός, τη στιγμή που δεν αποκλείεται νέα προσέγγιση από πλευράς της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από