ΠΑΟΚ: Σκάουτερ στην Τούμπα για χάρη των Γιανούλη και Λημνιού

Ο  ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα καν αρκετοί σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού αναμένεται να βρεθούν στα επίσημα του γηπέδου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 3/11 για την 9η αγωνιστική της Superleague και μερικοί… προετοιμάζονται από τώρα ενόψει της αναμέτρησης αυτής.

Δεν είναι άλλοι από τους σκάουτερ αρκετών ομάδων του εξωτερικού που έχουν «σημαδέψει» την ημερομηνία αυτή και αναμένεται να βρεθούν στην Τούμπα για χάρη παικτών του Δικέφαλου του Βορρά.

Όπως αναφέρει η Live Sport, πρόκειται για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό. Οι δύο νεαροί είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ φέτος και οι εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει τα βλέμματα όπως είναι λογικό.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι βασικός κα αναντικατάστατος μετρώντας 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει ήδη και 5 συμμετοχές στην Εθνική εκτοξεύοντας τη χρηματιστηριακή του αξία στα 3 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη ο 21χρονος εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος έχει και αυτός με τη σειρά του 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όντας και αυτός διεθνής με την Εθνική (3 συμ). Ακολουθεί πορεία παράλληλη με τον Γιαννούλη καθώς είδε και αυτός την αξία τυ να ανεβαίνει κατακόρυφα μέσω τω συμμετοχών του με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο ΠΑΟΚ να δεχτεί… ενόχληση από ομάδες του εξωτερικού ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, την ώρα που ακούγονται «σειρήνες» και για τον στράικερ της ομάδας, Κάρολ Σφιντέρσκι, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από