O Κιομουρτζόγλου στο στόχαστρο της ΑΕΚ (vid)

Ο Έλληνας ομογενής Ορέστης Κιομουρτζόγλου ήταν ο λόγος που ταξίδεψε στο Μόναχο την Παρασκευή ο Ίλια Ίβιτς.

Την Παρασκευή ο Ίλια Ίβιτς πραγματοποίησε ακόμη ένα ταξίδι αστραπή αυτή τη φορά με προορισμό το Μόναχο. Μετά την Βαρκελώνη, την Ρώμη και το Βελιγράδι, σειρά είχε η πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Και ο λόγος του ταξιδιού ήταν συγκεκριμένος και ακούει στο όνομα Ορέστης Κιομουρτζόγλου.

Πρόκειται για 21χρονο Έλληνα ομογενή ο οποίος αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την Χέρακλες. Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στο Μόναχο από Έλληνες γονείς και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας όπου και αγωνίστηκε για 45 λεπτά κόντρα στην αντίστοιχη της Ισπανίας.

Ο Κιομουρτζόγλου για τον οποίο γίνεται προσπάθεια με πρωτοβουλία του Τζον Φαν΄τ Σιπ ώστε να αγωνιστεί για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, είναι ένα παιδί με ύψος 1.88 και θεωρείται ένα μοντέρνο χαφ, αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην Ολλανδία όπου αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ότι η τωρινή ομάδα του τον αγόρασε από την Ουντερχάχινγκ έναντι 300.000 ευρώ με συμβόλαιο ως το 2021.

Με την Χέρακλες έχει ήδη 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ κόντρα στην Φέγενορτ και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ταξίδεψε στο Μόναχο ώστε να συναντηθεί με τον πατέρα του παίκτη και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του γιου του.

Στο 6.55 το γκολ κόντρα στην Φέγενορτ:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από