Παναθηναϊκός: Ο Παπαντωνίου στην αντιπροσωπεία της Superleague

Σε νομικό επίπεδο θα εκπροσωπηθεί ο Παναθηναϊκός στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Superleague με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Νομική εκπροσώπηση θα έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Superleague με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού συμφώνησαν το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου και εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητου και ΟΦΗ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να την εκπροσωπήσει ο δικηγόρος, Άλκης Παπαντωνίου, διότι το αντικείμενο του ραντεβού με το Λευτέρη Αυγενάκη, σχετίζεται κυρίως με την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας.

Ο Παπαντωνίου έχει διαχειριστεί όλες τις νομικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Επίσης, o Παπαντωνίου είναι μέλος του Legal Advisory Panel της ECA και έχει διεθνή εμπειρία σε τέτοια ζητήματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από