Παναθηναϊκός: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και θα λείψει για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Να μάθει να ζει χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα αναγκαστεί ο Παναθηναϊκός για μεγάλο χρονικό διάστημα… Διότι η αποθεραπεία του Αργεντινού αριστερού μπακ μετά την αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο θα διαρκέσει από 4 έως 6 εβδομάδες.

Ο Ινσούα υποβλήθηκε στην επέμβαση το πρωί της Τρίτης (12/11) από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο. Η αρθροσκόπηση κρίνεται επιτυχημένη, αφού το γόνατο του ποδοσφαιριστή «καθαρίστηκε» πλήρως. Ο Ινσούα θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας και θα επιστρέψει σπίτι του για την αποκατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το χειρότερο σενάριο, ο Ινσούα θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη από τις αρχές του 2020. Αν ο 28χρονος παίκτης μείνει έξω για 1,5 μήνα περίπου, θα μεσολαβήσουν τα Χριστούγεννα όταν και διακόπτεται το πρωτάθλημα.

Στο μεσοδιάστημα, ο Ινσούα θα εκτίσει και την ποινή των δύο αγωνιστικών επειδή συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες, ώστε να γυρίσει χωρίς να «κουβαλάει» την ποινή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από