Παναθηναϊκός: Η ατυχία «χτύπησε» τον Αλεξανδρόπουλο

Στο τάιμινγκ που περίμενε τις ευκαιρίες του στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο.

Η τύχη δεν είναι σύμμαχος του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου… Λίγες μέρες μετά την ενηλικίωση του και σε ένα χρονικό σημείο που περίμενε τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα, ο νεαρός αμυντικός χαφ τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι και έξι μήνες.

Ο Αλεξανδρόπουλος χτύπησε στο δεξιό χέρι μετά από πτώση σε διεκδίκηση της μπάλας, στην προπόνηση του Σαββάτου. Άμεσα διακομίστηκε στο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η διάγνωση κάνει λόγο για ρωγμωδες κάταγμα κάτω πέρας της κερκίδας του δεξιού χεριού.

Ο εκτιμώμενος χρόνος για την αποθεραπεία του Αλεξανδρόπουλου εκτιμάται από 4 έως 6 εβδομάδες. Στον 18χρονο ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας, ώστε το δεξί χέρι να μείνει σε ακινησία και να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε ρόλο στο ροτέισον του Γιώργου Δώνη, αφού οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα εξέτιαν ποινές λόγω κίτρινων καρτών, ο Φάουστο δεν έχει πείσει και ο Νούνες δεν ανταποκρίνεται ως αμυντικός χαφ. Επομένως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού χρειαζόταν λύσεις και ο νεαρός παίκτης θα έπαιρνε κάποια λεπτά…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από