Παναθηναϊκός: Ενθαρρυντικά νέα για τον Πούγγουρα

Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο Αχιλλέας Πούγγουρας αύξησε τις πιθανότητες να προλάβει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την προοπτική να υποδεχτεί τον Άρη χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ του. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με τον ΟΦΗ, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει τραυματιστεί στους κοιλιακούς.

Ο 24χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί ο τραυματισμός και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Ο Πούγγουρας έχει μόνο ένα αιμάτωμα, που του προκαλεί πόνους αλλά δεν ενέχει περαιτέρω κινδύνους.

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Πούγγουρας εναντίον του Άρη έχουν αυξηθεί. Η συμμετοχή του θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την προπόνηση του Σαββάτου (21/12). Αν ο Πούγγουρας προπονηθεί χωρίς να πονάει, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε όποιο άλλο ενδεχόμενο, θα αποκλειστεί από το τελευταίο επίσημο ματς του 2019.

Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει ως ένα βασικό τον Ζοάο Νούνες, μετά την καλή εμφάνιση του στην Κρήτη. Εφόσον ο Πούγγουρας τα καταφέρει, τότε θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Πορτογάλο. Αλλιώς, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα πλαισιώσει τον Νούνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από