Μονόδρομος η συγκέντρωση εν όψει Ξάνθης

Οι παίκτες και ο Ένινγκ πρέπει να επικεντρώσουν τη προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη που κρύβει παγίδες. 

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης. Η αδικαιολόγητη και αδιανόητη απαγόρευση μεταγραφών από την ΦΙΦΑ για τα χρέη μιας εταιρείας με διαφορετικό ΑΦΜ και η εκδίκαση της έφεσης που κατατέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αυτά, όμως, θα πρέπει να μείνουν μακριά από τα αποδυτήρια. Ο Μίκαελ Ένινγκ και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης με τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει και με την αδυναμία τη δεδομένη χρονική στιγμή να κάνει μεταγραφές, πρέπει να κερδίσει το σημερινό (23/1) παιχνίδι.

Οι τρεις βαθμοί, άλλωστε, όχι μόνο θα τον διατηρήσουν σε θέσεις πλέι οφ και θα του επιτρέψουν να βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον τέταρτο Παναθηναϊκό.

Ο Άρης φυσικά και είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη. Την έχει κερδίσει, άλλωστε και τις τρεις φορές που την συνάντησε τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δυο φορές για το κύπελλο και μια φορά για το πρωτάθλημα στα Πηγάδια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα τη κερδίσει χωρίς προσπάθεια.

Η ομάδα του Ένινγκ πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο ματς, που κρύβει παγίδες. Με τον Άρη να αγωνίζεται χωρίς τον βασικό του επιθετικό, τον Ιντέγε που υπέστη θλάση στη γάμπα.

Ο Ένινγκ φυσικά και έχει στο ρόστερ του λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όμως δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί ο Ιντέγε, που κάνει πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο.

Υ. Γ.: Ο Άρης έχει απόλυτο δίκιο στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι και περιμένει να το βρει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Γιατί εκτός από την ομάδα, θα πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι τιμωρείται και ο παίκτης μ’ αυτή τη κατάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από