Ένινγκ: «Μεγάλη συζήτηση γιατί να μετρούν λιγότερα γκολ από αυτά που πετυχαίνουμε»

Ως «θάνατο του ποδοσφαίρου» χαρακτήρισε την απόφαση του VAR να γυρίσει τη φάση 28 δευτερόλεπτα πίσω και να ακυρώσει εκ των υστέρων γκολ ο προπονητής του Άρη μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

Η καλή εμφάνιση και η νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου ικανοποίησε τον Μίχαελ Ένινγκ. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στις αποφάσεις του VAR και τα δυο γκολ που ακυρώθηκαν – μάλιστα, στο ένα η φάση γύρισε 28 δευτερόλεπτα πίσω – κάτι που χαρακτήρισε ως «θάνατο του ποδοσφαίρου». Ο Ένινγκ κάλεσε και πάλι τον κόσμο να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τον τρόπο που ήρθε. Παίξαμε όπως σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Πετύχαμε εξαιρετικά γκολ, ίσως μπορούσαμε και παραπάνω αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας. Είναι μεγάλη συζήτηση γιατί να μετρούν λιγότερα γκολ από αυτά που πετυχαίνουμε. Για τρίτη φορά φέτος μετά από αρνητικό αποτέλεσμα αντιδράσαμε, πολύ θετική μέρα για μας».

Για τη θέση του αριστερού μπακ: «Ο Ρόουζ έκανε έξοχα τη δουλειά του και ο Σούντγκρεν από τα δεξιά το ίδιο. Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να χρησιμοποιήσω σήμερα τον νεαρό Σενγκέργκη, που θα ήταν καλό για τον σύλλογο, αλλά ήρθαν αλλιώς τα πράγματα. Δεν ξέρει κανείς από πριν πως θα λειτουργούσε ένα τέτοιο πείραμα, αλλά ακούγεται καλό».

Για το τρίτο γκολ που ακυρώθηκε: «Για μένα αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου. Αν πρέπει να ψάχνουμε 30 δευτερόλεπτα πίσω, ας κλείσουμε το μαγαζί».

Για τον Ντιγκινί: «Δεν θέλω να σταθούμε πολύ στην ατομική κριτική. Σημαντικό για την ομάδα είναι ότι βλέπουμε πως κάθε παίκτης που μπαίνει μπορεί να βοηθήσει. Μετά τα γκολ δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες, επίσης θετικό».

Για το Κύπελλο: «Το είπαμε και άλλη φορά, όσοι θέλουν την κατάκτηση του Κυπέλλου πρέπει να είναι εδώ την Πέμπτη και να μας υποστηρίξουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από