ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κουτρουμπής απέσυρε την προσφυγή και έκανε νέα, ζητώντας περίπου μισό εκατομμύριο!

To10.gr αποκαλύπτει: Ο Έλληνας αμυντικός ζητούσε 310.000 ευρώ, αλλά πλέον απαιτεί 475.000 ευρώ, συν αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών, αν ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί με όσες δυνάμεις έχει να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα, βρίσκεται μπροστά στον πιο κρίσιμο μήνα της χρονιάς, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται καθημερινά. Και καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει νέες καταστάσεις, που σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό του.

Το νέο… επεισόδιο έχει να κάνει με τον Γιώργο Κουτρουμπή και την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Έλληνας αμυντικός, μετά την ενημέρωση πως δεν υπολογίζεται και πως πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα. Παρά τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα πως με τον παίκτη υπήρξε κοινό σημείο επαφής, to10.gr αποκαλύπτει σήμερα πως ο Έλληνας αμυντικός όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά είναι αποφασισμένος να τραβήξει ακόμα περισσότερο το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας αμυντικός απέσυρε την πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον του Παναθηναϊκού και με την οποία ζητούσε 310.872,34 ευρώ και έκανε… νέα προσφυγή, με την οποία ζητάει περίπου 475.000 ευρώ.

Χρήματα τα οποία όπως ισχυρίζεται ο Κουτρουμπής αφορούν σε όλα όσα του οφείλονται, συν μπόνους που δεν έχει λάβει έως τώρα. Φυσικά, στη νέα προσφυγή που κατέθεσε ο Έλληνας αμυντικός συμπεριλαμβάνονται και όλες οι κυρώσεις που ζητάει για τον Παναθηναϊκό, οι οποίες είναι α) απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους στους πράσινους και β) αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα. Φυσικά, αυτά τα δύο αφορούν σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν φανεί συνεπής στα όσα θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Μένει πλέον να δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο, αν οι δύο πλευρές φτάσουν μέχρι εκεί και επιπλέον αν θα υπάρξει κάποιος διακανονισμός ή ο παίκτης θα απαιτήσει να του καταβληθεί άμεσα όλο το ποσό.

Η νέα προσφυγή του Κουτρουμπή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα εσωτερικά της ΠΑΕ. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες Κωνσταντίνου και Διαμαντόπουλος είχαν έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου για τους χειρισμούς στην υπόθεση του 26χρονου ποδοσφαιριστή και τα νέα δεδομένα ίσως φέρουν εκ νέου εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από