Μετά τον Ολυμπιακό εμπλέκουν και τη Νότιγχαμ οι Πορτογάλοι για Ζότα (pic)

Ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 21χρονο άσο, Ζότα, της Μπενφίκα αναφέρει η «Record» που προ ημερών είχε εμπλέξει και τον Ολυμπιακό στους μνηστήρες για το διαμαντάκι των «Αετών».

Ο νεαρός εξτρέμ της Μπενφίκα, Ζότα, απασχολεί πολύ τα Μέσα της Πορτογαλίας αφού αν και ανανέωσε το συμβόλαιό του πρόσφατα, μέχρι το 2024, αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από την ομάδα του την επόμενη σεζόν.

Κι ενώ τις προηγούμενες μέρες η «Record» είχε κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, η πορτογαλική εφημερίδα εμπλέκει και τη Νότιγχαμ σε σημερινό της δημοσίευμα. Όπως αναφέρει, ο σύλλογος της Championship έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ο οποίος αν και θα ήθελε να αγωνιστεί στην Premier League, δεν είναι αρνητικός.

Φυσικά η Νότιγχαμ ήταν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου μέχρι να διακοπεί η σεζόν, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο, αν παιχτεί και πάλι ποδόσφαιρο φέτος στο Νησί.

Για τον Ζότα έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ομάδες από διάφορα πρωταθλήματα, ωστόσο ο ίδιος σύμφωνα με την εφημερίδα προτιμά να αγωνιστεί στην Αγγλία. Ο Ζότα έχει ρήτρα στα 80 εκατ. ευρώ και η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει δανεικό ώστε να πάρει παιχνίδια, μιας και τη νέα σεζόν, δύσκολα θα καταφέρει να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από