Στην Πορτογαλία επιμένουν για Ζότα και Ολυμπιακό (vid)

Στην Πορτογαλία επιμένουν για Ζότα και Ολυμπιακό (vid)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ζότα που αγωνίζεται στην Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται επί καθημερινής βάσεως σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει «παγώσει» τις εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Σε ένα από αυτές τις φήμες λοιπόν που κυκλοφόρησε στην Πορτογαλία, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν βάλει στο… μάτι τον νεαρό εξτρέμ της Μπενφίκα, Ζότα. Σύμφωνα λοιπόν με το σημερινό πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας, Record, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί «ζεστά» την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού των αετών, ο οποίος ταιριάζει πολύ στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ζότα αγωνίζεται κατά βάση ως δεξιός εξτρέμ, ενώ φυσικά έχει παίξει και στην αριστερή πλευρά των αετών, αλλά κι ως δεύτερος επιθετικός. Όπως αναφέρει λοιπόν η Record, ο Ολυμπιακός θα ήθελε να αποκτήσει τον νεαρό άσο, επισημαίνοντας πως παραχωρείται ως δανεικός από την πορτογαλική ομάδα.

Ο Ζότα, που φέρεται να προορίζεται ως διάδοχος του Ποντένσε, έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, 2 Champions League και από ένα σε Europa League, Κύπελλο Πορτογαλίας και Λιγκ Καπ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 21χρονος εξτρέμ έχει ξεκινήσει από τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της Μπενφίκα, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024. Μάλιστα για τον Ζότα η Μπενφίκα είχε βάλει ρήτρα 80 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με το δημοσίευμα όμως να μιλάει για επιθυμία για δανεισμό από πλευράς Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ