Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ο Μάρκο Μάριν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην επιβλητική του επικράτηση επί της Λάρισας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μάριν και πολύ καλούς τους Φορτούνη, Ανσαρφάρντ, Προτό και Σισέ ο Ολυμπιακός πέρασε θριαμβευτικά από τη Λάρισα και επέστρεψε στη φυσική του θέση.

ΠΡΟΤΟ: Εξαιρετική παρουσία από τον Βέλγο τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, ειδικά η πρώτη σε κομβικό σημείο στο πρώτο ημίχρονο.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Καλό παιχνίδι από τον Νορβηγό που δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά ενώ βοήθησε και επιθετικά.

ΣΙΣΕ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σισέ που κυριάρχησε στην άμυνα του Ολυμπιακού ενώ προσπάθησε να απειλήσει και επιθετικά από τις στημένες φάσεις.

ΕΝΓΚΕΛΣ: Καλό ματς και για τον έτερο στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας, ματς χωρίς λάθη.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ανέβαινε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να βρει τις καλές σέντρες, στην επανάληψη βοήθησε στον καλό ρυθμό των πρωταθλητών.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: Σημαντική η παρουσία του Έλληνα μέσου στον άξονα του Ολυμπιακού. Από δική του έξοχη (και έξυπνη) εκτέλεση φάουλ ο Μάριν βγήκε τετ α τετ και σκόραρε.

ΡΟΜΑΟ: Ο κλασικός καλός Ρομαό, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και δεν άφησε τους γηπεδούχους να απειλήσουν από τον άξονα.

ΠΑΡΝΤΟ: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε μπάλες και προσπάθησε από την πλευρά του να απειλήσει. Δεν το πέτυχε ουσιαστικά, στην επανάληψη έγινε αλλαγή μετά το 0-1.

ΜΑΡΙΝ: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη Λάρισα. Άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος ενώ και τα άλλα δύο γκολ ξεκίνησαν από δικές του γρήγορες αντεπιθέσεις.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δύο ασίστ από τον Έλληνα άσο που έκανε σπουδαίο ματς στο «χωράφι» της Λάρισας. Ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού στην επανάληψη.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Συνέχισε «ζεστός» ο Ιρανός πετυχαίνοντας το 0-2 που «καθάρισε» το παιχνίδι. Μια ακόμη ουσιαστική παρουσία από τον Καρίμ.

ΣΕΜΠΑ: Μπήκε στη θέση του Πάρντο χωρίς να φανεί.

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ: Πέρασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πρόλαβε να πετύχει ένα όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το 0-3.

ΖΙΛΕ: Μπήκε στις καθυστερήσεις.

ΚΟΝΤΗΣ: Έκανε το ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός και κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Από αύριο αναλαμβάνει και ουσιαστικά ο Όσκαρ Γκαρσία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από