Ένα εκατομμύριο ευρώ η Ίντερ για Βαγιαννίδη – «Προορίζεται για την πρώτη ομάδα»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ στο θέμα Βαγιαννίδη και Ίντερ και αναφέρει ότι ο νεαρός παίκτης προορίζεται για το ρόστερ του Αντόνιο Κόντε, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ για τρία χρόνια.

Στον… αστερισμό του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο νεαρός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται αφού η Ίντερ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Και να το κάνει εδώ και τώρα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σε ηλικία 19 χρονών να μπει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των Μιλανέζων και να βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε. Αυτό γράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αναφέρεται εκτενώς στο θέμα του νεαρού μπακ.

Ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο βασικός αντίπαλος είναι η Μονακό, η οποία επίσης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή (ήταν η πρώτη που επίσημα μίλησε στον Παναθηναϊκό πριν μερικούς μήνες) και επιπλέον προσθέτει ότι ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει για να τον έχει άμεσα στις επιλογές του. Και όχι για τη δεύτερη ομάδα της Ίντερ, παρά το γεγονός πως ο νεαρός δεν έχει μεγάλη εμπειρία.

Ένα εκατομμύριο για τρία χρόνια στον παίκτη, 400.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός

Από ‘κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ίντερ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Βαγιαννίδη ένα εκατομμύριο ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή απολαβές που θα ξεπερνούν τις 330.000 ευρώ ετησίως. Πρόταση που ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη έως τώρα στο οικονομικό σκέλος.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει ένα ποσό κοντά στα 400.000 ευρώ στα ταμεία του από τα τροφεία του ποδοσφαιριστή, αν τελικά αυτός αποφασίσει να πάει στο Μιλάνο.

Το θέμα, πλέον, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια του παίκτη. Εκείνος θα αποφασίσει αν θα ρισκάρει να φύγει τώρα για το εξωτερικό και δη για έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Ίντερ, που στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Κάτι που ίσως σημαίνει πως δε θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει πολύ, σε μια κρίσιμη καμπή για την καριέρα του.

Από την άλλη, δύσκολα μπορείς να αρνηθεί σε ηλικία 19 ετών μία τέτοια πρόκληση και μία τεράστια προοπτική. Να δουλέψεις με έναν κορυφαίο προπονητή και σε έναν σύλλογο που έχουν φορέσει τη φανέλα του… μεγαθήρια του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από