Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια που κρίνει τη δουλειά του Δώνη

Σε λίγες μέρες θα αποδειχτεί κατά πόσο ο Τσάβι Ρόκα υπολογίζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού ή θα τον θέσει στο περιθώριο.

Η ρήση η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, ισχύει στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων. Στις εργασιακές σχέσεις αποτυπώνει τη σημασία που δίνει ο ένας συνεργάτης στον άλλο: εάν τον εισακούει ή αν προσπερνάει κάθε τι που λέει… Είναι ο πιο χαρακτηριστικός δείκτης για τη «χημεία» που έχουν δύο άνθρωποι.

Αυτή η παράμετρος θα κρίνει τη δουλειά του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Από τη βαρύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσει ο Τσάβι Ρόκα τις εισηγήσεις του Γιώργου Δώνη. Διότι δεν θα έχει κανένα νόημα για τον Δώνη να συνεχίσει, εφόσον ο προϊστάμενος του στη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν τον υπολογίζει…

Ο Δώνης εξήγησε στη συνέντευξη του στην «Αθλητική Κυριακή» ότι θα παραδώσει την έκθεση του και θεωρεί ότι την έχει προσαρμόσει στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ. Ο Ρόκα θα την μελετήσει, αν και σίγουρα έχει μία ιδέα για τα γραφόμενα του Δώνη και θα αποφασίσει ποιες από τις εισηγήσεις του προπονητή θα ικανοποιήσει.

Ο Δώνης επανέλαβε ότι έχει υποχωρήσει σε αρκετά ζητήματα και εμμέσως, έθεσε ένα όριο. Δεν διευκρίνισε ποιο είναι αυτό, όμως είναι προφανές ότι δεν θα ανεχτεί να αισθανθεί περιθωριοποιημένος. Ο Δώνης σέβεται το οργανόγραμμα του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά επειδή επηρεάζεται η δουλειά του ζητάει λόγο και ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας.

Συνεπώς, το μέλλον εναπόκειται στον Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αρμόδιος για να οριοθετήσει την ανάμειξη του προπονητή στις μεταγραφές, έχοντας την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου. Ο Καταλανός ισχυρίζεται ότι δεν σκοπεύει να αγνοήσει τον Δώνη, όμως αυτό θα αποδειχτεί στην πράξη.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα φημών, «διαρροών» και… δημοσιογραφικών πληροφοριών, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Ο Ρόκα και ο Δώνης είτε θα συνεργαστούν, είτε ο πάγκος του Παναθηναϊκού θα μείνει κενός…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από