Κοιτάζει και Νάρσινγκ ο Ολυμπιακός (vids)

Δημοσίευμα από την Τουρκια αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο και τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ.

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και καθημερινά προσθέτονται στη λίστα του παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φέγενορντ και είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν και την ΑΕΚ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα λοιπόν, ο Νάρσινγκ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να αρέσει εδώ και αρκετό καιρό στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα τονίζεται στο δημοσίευμα πως ο Ολυμπιακός ή η Τραμπζονσπόρ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη θα μπορούσαν να τον κάνουν δικό τους με πολύ χαμηλό κόστος.

Επίσης όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «transferhaberli» που επικαλείται το «Soccer News», ο Ολυμπιακός διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις με τον ατζέντη του παίκτη που δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το Βλαντιμίρ Βάις πριν μερικά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάρσινγκ είχε φέτος 26 συμμετοχές (με 5 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες στις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται σε 1,6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από