Παναθηναϊκός: Εστιάζει στη «La Fábrica» ο Ρόκα

Ο Καταλανός προσπαθεί να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος να αφήσει τη Μαδρίτη για την Αθήνα, ενώ καιροφυλακτεί για τον Άντονι Ιραόλα.

Η πρώτη επιλογή του Τσάβι Ρόκα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ο Άντονι Ιραόλα. Όμως, η εξαιρετική σεζόν του Βάσκου με τη Μιραντές αυξάνει κατακόρυφα το δείκτη δυσκολίας για την απόπειρα του Ρόκα. Για αυτό, ναι μεν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Ιραόλα, αλλά προετοιμάζεται για το «Plan B».

Αυτός είναι ο Ντάνι Πογιάτος, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κ19, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Ρόκα. Πάντα με βάση το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και τα οικονομικά του δεδομένα.

Σαφώς, η υπόθεση του 46χρονου Ισπανού δεν είναι απλή. Ο Πογιάτος έχει παράξει έργο στην ακαδημία της Ρεάλ και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αυτός είναι ο λόγος που τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι του οργανογράμματος της «La Fábrica».

Ο Ρόκα έχει καταθέσει πρόταση στον Πογιάτος για να εγκατασταθεί στην Αθήνα, συνομιλεί καθημερινά μαζί του και παλεύει να τον πείσει να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η κατάληξη των προσπαθειών του Ρόκα, αλλά στην παρούσα φάση ο Πογιάτος έχει περάσει σε πρώτο πλάνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από