Ο Γιαννακόπουλος «μαρτύρησε» το μέλλον του

Σε μία αποστροφή των δηλώσεων του για τον Ερασιτέχνη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φανέρωσε τις προθέσεις του για τον μακροχρόνιο σχεδιασμό του στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα μία ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει τάσεις φυγής από την ΚΑΕ ή τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, δόθηκε με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Live Sport». Οι προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φαίνονται σε μία αποστροφή του λόγου του, όταν μιλάει για τον μελλοντικό σχεδιασμό για την αντρική ομάδα βόλεϊ.

«Για μένα όπου και να παίζει ο Παναθηναϊκός, σε όποιο σπορ είναι φαβορί. Όμως πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Σας εξήγησα γιατί. Σκοπός μας είναι ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ. Του χρόνου είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη επένδυση στο τμήμα βόλεϊ, ώστε από την αρχή της σεζόν να είμαστε εκ των φαβορί για τον τίτλο» ήταν τα ακριβή λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το ορόσημο της 1ης Ιουλίου του 2020 απέχει περίπου 4,5 μήνες, αλλά οι δύο προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δύσκολα θα εκπληρωθούν. Η συγκέντρωση χρημάτων μέσω του PAO Alive δεν προσεγγίζει τον στόχο, ενώ η Διπλή Ανάπλαση δεν έχει προσαρμοστεί στη μορφή που θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έχει μακροπρόθεσμο πλάνο για τον Παναθηναϊκό και δεν παρεκκλίνει. Ο Γιαννακόπουλος επιδιώκει να επιλύσει το γηπεδικό του Συλλόγου, να οργανώσει τον Ερασιτέχνη σε σύγχρονα πρότυπα και να εξασφαλίσει την πιο ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Αυτή είναι η δεύτερη ένδειξη ότι ο Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει κανονικά, μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ρικ Πιτίνο, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021. Διότι για να κρατήσει τον Αμερικανό προπονητή για άλλον ένα χρόνο, σημαίνει ότι θα μείνει και ο ίδιος.

Αναμφίβολα, οι εκκρεμότητες είναι πολλές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρειάζεται χρόνο για να τις διευθετήσει. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τα προβλήματα και να φέρει την αποστολή του σε πέρας…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από